Польща

Документи, які необхідно надати:

  1. Заповнена анкета.
  2. 2 кольорових фотокартки розміром 3,5×4,5 см на світлому фоні, зроблену не пізніше ніж за 6 місяців. Площа особи повинна займати 70-80% фотокарток (3,1-3,6см).
  3. Закордонний паспорт, дійсний щонайменше 3 місяці після запланованої дати повернення.
  4. Копія всіх заповнених сторінок закордонного паспорта. За наявності другого закордонного паспорта, що діє, його оригінал.
  5. Оригінал і копія внутрішнього паспорта.
  6. Копія підтвердження про брак або розлучення.
  7. Підтвердження бажання повернутися до України (наприклад, професійна діяльність, сім‘я): для найнятих робітників – актуальну довідку з місця роботи; для приватних підприємців – ксерокопію документів реєстрації підприємства; для студентів і учнів – актуальну довідку з школи або вищого учбового закладу (може бути ксерокопія студентського квитка).
  8. Підтвердження фінансового забезпечення (один з 3-х варіантів): актуальна, видана банком, довідка про стан рахунку; дорожні чеки на суму не менше, ніж 35 євро на 1 день перебування; копія кредитних карток з випискою з банкомату.
  9. Неповнолітні діти без супроводу одного або обох батьків повинні мати відповідний дозвіл, засвідчений нотаріусом .
Додаткові документи для туристів, які на своєму авто:
  1. Копія водійських прав і технічного паспорта на машину;
  2. Поліс транспортного страхування відповідальності автовласника за збитки, нанесенній іншими увасниками дорожнього руху – «GREEN CART».

Документи, які необхідно надати:

  1. Заповнена анкета.
  2. 2 кольорових фотокартки розміром 3,5×4,5 см на світлому фоні, зроблену не пізніше ніж за 6 місяців. Площа особи повинна займати 70-80% фотокарток (3,1-3,6см).
  3. Закордонний паспорт, дійсний щонайменше 3 місяці після запланованої дати повернення.
  4. Копія всіх заповнених сторінок закордонного паспорта. За наявності другого закордонного паспорта, що діє, його оригінал.
  5. Оригінал і копія внутрішнього паспорта.
  6. Копія підтвердження про брак або розлучення.
  7. Підтвердження бажання повернутися до України (наприклад, професійна діяльність, сім‘я): для найнятих робітників – актуальну довідку з місця роботи; для приватних підприємців – ксерокопію документів реєстрації підприємства; для студентів і учнів – актуальну довідку з школи або вищого учбового закладу (може бути ксерокопія студентського квитка).
  8. Підтвердження фінансового забезпечення (один з 3-х варіантів): актуальна, видана банком, довідка про стан рахунку; дорожні чеки на суму не менше, ніж 35 євро на 1 день перебування; копія кредитних карток з випискою з банкомату.
  9. Неповнолітні діти без супроводу одного або обох батьків повинні мати відповідний дозвіл, засвідчений нотаріусом .
Додаткові документи для туристів, які на своєму авто:
  1. Копія водійських прав і технічного паспорта на машину;
  2. Поліс транспортного страхування відповідальності автовласника за збитки, нанесенній іншими увасниками дорожнього руху – «GREEN CART».